info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2
 • Home
 • Over ons
 • Wie zijn wij?

Even voorstellen...


Over ons

Welkom op onze website. Wat leuk dat je plannen hebt voor een reis door de Filipijnen. Wij zijn Michelle, Jasper en Saar en helpen je graag.  Sinds 2018 zijn wij verhuisd naar dit prachtige land en gestart met onze reisorganisatie Expedition Philippines. Een droom die werkelijkheid is geworden.

Michelle: "Dit is voor mij een tweede thuis"

Van kleins af aan kom ik al in de Filipijnen, omdat mijn moeder hier geboren is. Wij gingen daarom geregeld op vakantie naar de Filipijnen. De Filipijnen voelt voor mij als een tweede thuis. Als ik het vliegtuig uitstap, de warmte die als een warme deken om me heen slaat, de geur en de geluiden, dan weet ik het: Welcome home! Mabuhay Philippines!

Jasper is sinds zijn opleiding toerisme altijd al gefacineerd door de Filipijnen. En nadat wij elkaar voor de eerste keer ontmoette spraken we al volop over dit prachtige land. In 2015 zijn we vier maanden gaan island hoppen, een onvergetelijk en prachtig avontuur!

Het is een land van armoede waar mensen zelf vaak niet veel hebben. Maar ondanks dat zijn de Filipinos erg gastvrij, behulpzaam en beleefd. Helaas spreek ik de taal niet, alleen wat basis woordjes en zinnen. Maar gelukkig spreken ze goed Engels waardoor communiceren prima gaat. Ondanks sommige schrijnende situaties (armoede) zijn het erg positieve mensen met een glimlach op hun gezicht.

We hebben veel plekken gezien op de wereld, maar de Filipijnen heeft voor altijd een plek in ons hart. De Filipijnse eilanden zijn in vele opzichten nog onontdekt! De parel van Zuidoost-Azië! Naast de mooie witte bounty stranden en azuurblauwe zee, heeft de Filipijnen nog veel meer te bieden. Kijk snel verder op onze website. Expedition Philippines - Where adventure starts.

Jasper: "Een nog onontdekte parel in het verre oosten"

Ik was altijd al gefascineerd door wereldkaarten en droomde over het ontdekken van verre landen. In 2001 was het eindelijk zover en vloog ik naar Australië voor een rondreis van zes maanden. Daarna volgden vele andere landen in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Oceanië en Azië.

Tussendoor rondde ik de opleiding International Tourism Management af. Toen verdiepte ik mij voor het eerst in de Filipijnen. Een nog onontdekte parel in het verre oosten. Dat moest wel de bestemming worden voor mijn eindproject in het vak touroperating. Naarmate ik de Filipijnen beter leerde kennen, wilde ik er zo snel mogelijk eens naartoe. Maar plots was daar een mooie uitdaging bij een reisorganisatie in Windhoek, Namibië. Dat kon ik niet voorbij laten gaan. En zo kwam het dat ik twee jaar in Namibië werkte als 4x4 self drive reisorganisator en daarna dit werk drie jaar in Nederland heb voortgezet als zelfstandig reisadviseur.

Tijdens mijn periode terug in Nederland leerde ik Michelle kennen waardoor de Filipijnen ook weer om de hoek kwam kijken. Het duurde dan ook niet lang of we gingen beide op ontdekkingsreis door de Filipijnen voor een periode van vier maanden. Het werd een onvergetelijke reis door alle uithoeken van het land. We ontmoetten lieve mensen, bezochten idyllische eilanden met prachtige stranden, beklommen vulkanen en rijstterrassen en kwamen tot de conclusie: hier zouden we graag willen wonen.

Bijna vier jaar later, een aantal opvolgende Filipijnen reizen verder, en een prachtige dochter rijker, is het dan zover. Vanuit de Filipijnen willen wij via Expedition Philppines andere avonturiers dezelfde beleving laten ervaren, zoals wij dat deden tijdens onze rondreis. We hopen je daarom hier snel te mogen begroeten.

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00