info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2
 • Home
 • Over ons
 • Onze werkwijze

Onze werkwijze


Een reis door de Filipijnen maak je niet elke dag. Wij vinden het daarom belangrijk dat je onbezorgd kan genieten van je reis. Daarvoor is het belangrijk dat alles tot in de puntjes goed georganiseerd is. Met onze contacten en kennis van de eilanden gaan we daarvoor zorgen. Dit is hoe Expedition Philippines te werk gaat.

Reisvoorstel aanvragen

Het begint allemaal met een bezoek aan onze website. Hier vind je een aantal voorbeeldreizen die wij op basis van onze eigen ervaring hebben samengesteld. Ook vind je er losse tours waarmee je je eigen droomreis kunt samenstellen. Natuurlijk zijn je eigen ideeën ook altijd welkom. Zodra je weet hoe jouw reis eruit moet komen te zien kun je een reisvoorstel aanvragen. Een e-mail schrijven mag natuurlijk ook.

Reactie binnen 48 uur

Zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met het maken een reisvoorstel dat geheel aan jouw wensen voldoet. Als wij nog vragen hebben, dan zullen wij die per e-mail of telefoon aan je stellen. Het reisvoorstel proberen wij binnen 24 uur naar je te mailen. Betreft het een reis op maat dan hebben we iets meer tijd nodig. Doorgaans is dat 48 uur.

Doornemen reisvoorstel

Als je een reisvoorstel van ons hebt ontvangen, adviseren wij deze rustig door te nemen. Dit reisvoorstel is slechts een eerste opzet en kan altijd nog worden aangepast. Zodra je het reisvoorstel hebt doorgenomen, zijn wij natuurlijk zeer benieuwd wat je ervan vindt.

De reis vastleggen en aanbetaling

Voldoet het reisvoorstel geheel aan jouw wensen en wil je de rondreis graag vastleggen? Stuur dan het boekingsformulier ingevuld aan ons terug. Zodra wij het boekingsformulier terugontvangen maken wij de factuur op. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet en gaan wij aan de slag met het maken van de reserveringen.

Informatiepakket en restantbetaling

Zodra alle reserveringen zijn afgerond ontvang je nog een informatiepakket met Lonely Planet van ons. Zo ga je goed voorbereid op pad en kan het aftellen beginnen. De restantbetaling vragen wij uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek te voldoen.

Contact tijdens de reis

Eenmaal op reis door de Filipijnen kun je ons altijd raadplegen voor vragen en noodsituaties. Ook ontvang je de contactgegevens van onze partners en accommodaties op de verschillende eilanden. Zo sta je er nooit alleen voor.

Terug in Nederland

De Filipijnen staat garant voor prachtige foto’s. Daarmee kun je thuis nog volop nagenieten van de reis. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd hoe je de reis hebt ervaren en of je tevreden bent over onze service. Met het invullen van een review kun je dat aan ons doorgeven.

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00