info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2
 • Home
 • Reisinfo
 • 10 Hoogtepunten

10 Hoogtepunten van de Filipijnen

Van imposante rijstterrassen tot paradijselijke stranden, het kleine spookdiertje (de tarsier) tot de reusachtige walvishaaien en niet te vergeten de vriendelijke lach van de Filipino's, de Filipijnen heeft het allemaal.

De baai van El Nido

Paradijselijk Palawan

Palawan staat bekend als een van ’s wereld mooiste eilanden. De regio bestaat uit het grote eiland Palawan en de meer noordelijk gelegen Calamian Islands met Coron, Busuanga en Culion Island.

Lees meer

De baai van El Nido

Avontuurlijk Bicol

De Bicol regio ligt in het zuidoosten van Luzon en wordt vaak door reizigers over het hoofd gezien. Onterecht want er valt hier genoeg te ontdekken.

Lees meer

Tarsier Sanctuary op Bohol

Bohol en Panglao

Het hoogtepunt van Bohol is zonder twijfel Chocolate Hills. De meer dan 1268 met gras begroeide kalkstenen heuvels vormen een karakteristiek landschap.

Lees meer

White Beach op Boracay

Boracay 2.0

Het eiland Boracay is wereldberoemd om zijn poederwitte zandstranden en kristalheldere zee. Het 5 km lange White Beach is in 2015 zelfs uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld.

Lees meer

De rijstterrassen van Batad

Ifugao Rijstterrassen

De rijstterrassen van Ifugao zijn een waar kunstwerk. Met name kort voor de oogsttijd zijn de terrassen op zijn mooist als rijstplanten verkleuren van groen naar goud.

Lees meer

Groen en vulkanisch Camiguin

Vulkanisch Camiguin

Camiguin wordt gevormd door meerdere vulkanen die het eiland een imposant aanzicht geven. De natuur is hier prachtig en relatief onbedorven.

Lees meer

De hanging coffins bij Sagada

Sagada

Het kleine dorpje Sagada ligt verscholen tussen de Cordillera Mountains. De perfecte plek om even tot rust te komen. Maar ook avonturiers zitten hier goed.

Lees meer

San Isidro Labrador Church op Siquijor

Mysterieus Siquijor

Het mysterieuze Siquijor heeft een reputatie van medicijnmannen die patiënten op traditionele wijze van hun kwaaltjes af helpen. Ook al behoort dit meer tot het verleden, kun je ze nog steeds bezoeken.

Lees meer

Surfen op Siargao

Surfing Siargao

Wie van surfen houdt moet op Siargao zijn. Vooral Cloud 9 is wereldberoemd om zijn hoge golven. Jaarlijks wordt hier eind september een internationale surfcompetitie gehouden dat veel bezoekers trekt.

Lees meer

Snorkelen bij Apo Island

Negros Oriental

Negros Oriental is het oostelijke deel van het eiland Negros. Dumaguete is de hoofdstad en staat bekend als een studentenstad. De in 1901 opgerichte Silliman University is de oudste Amerikaans-gestichte universiteit in Azië.

Lees meer

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00