info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Visayas Island Hopping Private


Duur: 12 dagen / 11 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 903 per persoon


Dag 1: Dauin, Dumaguete

Bij aankomst op de luchthaven van Dumaguete word je opgewacht door een chauffeur die Snorkelen met zeeschildpadden bij Apo Islandje naar het hotel in Dauin brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Overnachting in het Bahura Beach Resort & Spa. Inclusief ontbijt.

Dag 2: Apo Island

Ontdek de onderwaterwereld bij Apo Island. Één van de mooiste plekken in de Filipijnen om te snorkelen, dankzij de lokale bevolking die het rif beschermt. Na een rit van 45 minuten arriveer je in Malatapay, het vertrekpunt voor de banka boot naar Apo Island. De schipper vaart je naar Turtle Point, waar je met zeeschildpadden kunt zwemmen. Ook vind je hier een prachtig koraalrif dat een thuis is voor honderden tropische vissoorten. Na de lunch op het eiland kun je relaxen aan het strand, opnieuw gaan snorkelen of de Habagat trail bewandelen. Na een trekking van ongeveer 30 minuten word je beloond met een prachtig uitzicht over de kustlijn en het beschermde koraalrif. Overnachting in het Bahura Beach Resort & Spa. Inclusief ontbijt.

Dag 3: Dauin

Deze dag is vrij ter besteding. Bezoek het bergdorpje Valencia met mooie watervallen en een warmwaterbron. Of maak een boottocht en ga dolfijnen spotten in de zee tussen Negros en Cebu. Overnachting in het Bahura Beach Resort & Spa. Inclusief ontbijt.

Dag 4: Siquijor

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de haven gebracht voor de bootreis naar Siquijor. Bij aankomst word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Overnachting in het Coco Grove Beach Resort. Inclusief ontbijt.

Siquijor Cambugahay FallsDag 5 en 6: Siquijor

Deze dagen zijn vrij ter besteding. Het mysterieuze Siquijor heeft een reputatie van medicijnmannen die patiënten op traditionele wijze van hun kwaaltjes af helpen. Ook al behoort dit meer tot het verleden, kun je ze nog steeds bezoeken. Siquijor laat zich het best ontdekken per scooter. Hoogtepunten onderweg zijn San Isidro Labrador Church, Cambugahay Falls en een natuurlijke voet spa bij Campalanas. Neem plaats onder een 400 jaar oude boom, waarvan sommigen zeggen dat deze betoverd is, terwijl de visjes aan je voeten knabbelen. Ook zijn er diverse stranden waar je prima kunt snorkelen. Overnachting in het Coco Grove Beach Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 7: Loboc River, Bohol

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de haven van Larena gebracht voor de bootreis naar Tagbilaran, Bohol. Bij aankomst word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Je verblijft aan de Loboc rivier te midden van weelderige jungle. De rivier leent zich prima om te gaan kajakken of suppen. Overnachting in het Loboc River Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 8: Tarsier Sanctuary en Chocolate Hills

Vandaag bezoek je de hoogtepunten van Bohol met als eerste stop de ‘blood compact monument’. Hier werd in 1565 vriendschap gesloten tussen de Filipino's en de Spanjaarden. Daarna reis je verder naar Baclayon church. Een historische kerk uit de Spaans koloniale tijd. Na een zware aardbeving in 2013 was de kerk zwaar beschadigd, maar is nu weer in ere hersteld. De reis gaat verder naar de hoogtepunten waar Bohol zo bekend om is. Kom oog in oog te staan met de Tarsier, ook wel spookdiertje genoemd, en bezoek de Chocolate Hills. Vanaf het uitkijkpunt heb je een schitterend uitzicht over dit fascinerende landschap. Laatste stop is de Loboc river waar je op het water, te midden van de jungle, kunt genieten van de lunch. Overnachting bij Loboc River Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 9 t/m 11: Panglao Island, Bohol

Een chauffeur brengt je vandaag naar Panglao Island. Deze dagen zijn vrij ter besteding. Snorkelen bij Balicasag IslandRelax aan het strand of ga meer van Bohol ontdekken. Vanuit Panglao Island zijn diverse excursies mogelijk, zoals duiken of snorkelen bij Balicasag Island of dolfijnen spotten bij Pamilacan Island. Overnachting in het Amarela Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 12: Vertrek Bohol

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar je volgende bestemming.

Wil je langer op Siargao verblijven? Wij kunnen het reisschema voor je verlengen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Inbegrepen:

- Luchthaven- en/of zeehaventransfer
- Drie nachten in het Bahura Beach Resort & Spa
- Drie nachten in het Coco Grove Beach Resort
- Twee nachten in het Loboc River Resort
- Drie nachten in het Amerala Resort
- Maaltijden zoals genoemd in het reisprogramma
- Boottocht Dumaguete - Siquijor
- Boottocht Siquijor - Bohol
- Alle wegtransfers op basis van privé vervoer, tenzij anders vermeld
- Apo Island Private Tour met lunch
- Bohol Countryside Private Tour met lunch
- Entreegelden, taxes en water bij inbegrepen excursies
- Engels sprekende gids tijdens inbegrepen excursies

Niet inbegrepen:

- Binnenlandse vlucht

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00