info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Cebu en Bohol Island Tour Private


Duur: 9 dagen / 8 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 790 per persoon


Dag 1: Aankomst Moalboal

Bij aankomst op de luchthaven van Cebu word je opgewacht door een chauffeur die je Kawasan Fallsnaar het hotel in Moalboal brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Overnachting in het Turtle Bay Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 2: Kawasan Falls

Vandaag bezoek je één van de mooiste watervallen op Cebu, de Kawasan Falls. Te midden van tropische planten en bomen valt het water trapsgewijs naar beneden. Elke waterval vormt zijn eigen poel met kristalhelder water waarin je een verfrissende duik kunt nemen. Overnachting in het Turtle Bay Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 3: Cebu

Een chauffeur brengt je vandaag van Moalboal naar Mactan Island bij Cebu. De rest van de dag is vrij ter besteding. Overnachting in het Cebu White Sands Resort & Spa. Inclusief ontbijt.

Dag 4: Loboc River, Bohol

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de haven van Cebu gebracht voor de bootreis naar Tagbilaran, Bohol. Bij aankomst word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Je verblijft aan de Loboc rivier te midden van weelderige jungle. De rivier leent zich prima om te gaan kajakken of suppen. Overnachting in het Loboc River Resort. Inclusief ontbijt.

Tarsier Sanctuary op BoholDag 5: Tarsier Sanctuary en Chocolate Hills

Vandaag bezoek je de hoogtepunten van Bohol met als eerste stop de ‘blood compact monument’. Hier werd in 1565 vriendschap gesloten tussen de Filipino's en de Spanjaarden. Daarna reis je verder naar Baclayon church. Een historische kerk uit de Spaans koloniale tijd. Na een zware aardbeving in 2013 was de kerk zwaar beschadigd, maar is nu weer in ere hersteld. De reis gaat verder naar de hoogtepunten waar Bohol zo bekend om is. Kom oog in oog te staan met de Tarsier, ook wel spookdiertje genoemd, en bezoek de Chocolate Hills. Vanaf het uitkijkpunt heb je een schitterend uitzicht over dit fascinerende landschap. Laatste stop is de Loboc river waar je op het water, te midden van de jungle, kunt genieten van de lunch. Overnachting bij Loboc River Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 6 t/m 8: Panglao Island, Bohol

Een chauffeur brengt je vandaag naar Panglao Island. Deze dagen zijn vrij ter besteding. Relax aan het strand of ga meer van Bohol ontdekken. Vanuit Panglao Island zijn diverse excursies mogelijk, zoals duiken of snorkelen bij Balicasag Island of dolfijnen spotten bij Pamilacan Island. Overnachting in het Amarela Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 9: Vertrek Bohol

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar je volgende bestemming.

Wil je langer op Cebu of Bohol verblijven? Wij passen het reisschema graag voor je aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Inbegrepen:

- Luchthaven- en/of zeehaventransfer
- Twee nachten in het Turtle Bay Resort
- Één nacht in het Cebu White Sands Resort & Spa
- Twee nachten in het Loboc River Resort
- Drie nachten in het Amerala Resort
- Maaltijden zoals genoemd in het reisprogramma
- Boottocht Cebu - Bohol
- Alle wegtransfers op basis van privé vervoer, tenzij anders vermeld
- Kawasan Falls Tour
- Bohol Countryside Private Tour met lunch
- Entreegelden, taxes en water bij inbegrepen excursies
- Engels sprekende gids tijdens inbegrepen excursies

Niet inbegrepen:

- Binnenlandse vlucht

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00