info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Palawan Island Tour Private


Duur: 7 dagen / 6 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 818 per persoon


Dag 1: Aankomst Sabang

Bij aankomst in Puerto Princesa word je opgewacht door een chauffeur die je Sabang Beachnaar het hotel in Sabang brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Sabang is gelegen aan een lang zandstrand met wuivende palmbomen en vissersbootjes. Een heerlijke plek om te relaxen na de vliegreis. Overnachting in het Daluyon Beach Resort. Inclusief ontbijt. 

Dag 2: Sabang

In de haven van Sabang stap je al vroeg aan boord van een banka boot die koers zet richting de ingang van de Underground River. Vervolgens stap je over in een roeiboot voor een wonderlijke reis door de Underground River. Ook wel een van de zeven wonderen der natuur genoemd. Met een grote lamp laat de gids je de meeste prachtige rotsformaties zien, die je het gevoel geven alsof je in een tempel bent. De Underground River is met een 8 kilometer lang netwerk van grotten één van de langste en meest fascinerende ondergrondse rivier ter wereld. Eenmaal terug in Sabang is de rest van de dag vrij ter besteding. Overnachting in het Daluyon Beach Resort. Inclusief ontbijt. 

Dag 3: El Nido

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar El Nido gebracht. De transfer van Sabang naar El Nido duurt vijf tot zes uur. Na aankomst is de rest van de dag vrij ter besteding. Wandel door de straatjes van El Nido of relax aan het strand van Corong Corong met een fantastisch uitzicht op Bacuit Bay. Overnachting in het Last Frontier Beach Resort. Inclusief ontbijt. 

Bacuit Archipel Island HoppingDag 4: Bacuit Archipel Island Hopping

El Nido is beroemd vanwege de prachtige Bacuit Archipel. De Bacuit Archipel ligt bezaaid met idyllische kalkstenen eilanden met witte stranden, wuivende palmbomen en een kleurrijke onderwaterwereld. Tijdens een boottocht bezoek je drie lagunes, Big Lagoon, Small Lagoon en Secret Lagoon. Op Simezu Island wordt een heerlijke lunch voor je klaargemaakt terwijl je zelf ondertussen kunt gaan snorkelen. Op de terugweg naar El Nido maak je nog een laatste stop bij Commando Beach waar je kunt nagenieten met een verkoelende fruit shake. Overnachting in het Last Frontier Beach Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 5 en 6: El Nido

Deze dagen zijn vrij ter besteding. Je kunt een boottocht maken waarbij je andere eilanden van de Bacuit Archipel bezoekt. Of huur een transparante kajak en peddel zelf naar Cadlao Island. Hier vind je verlaten stranden en Cadlao Lagoon waar je goed kunt snorkelen. Met een gehuurde scooter kun je ook andere gebieden rondom El Nido bezoeken. Bijvoorbeeld Nacpan Beach. Overnachting in het Last Frontier Beach Resort. Inclusief ontbijt. 

Dag 7: Vertrek El Nido

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar je volgende bestemming.

Wil je langer op Palawan verblijven? Wij kunnen het reisschema voor je verlengen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Inbegrepen:

- Luchthaventransfers
- Twee nachten bij Daluyon Beach Resort met ontbijt
- Vier nachten bij Last Frontier Beach Resort met ontbijt
- Underground River Tour
- El Nido Island Hopping met lunch
- Engels sprekende gids tijdens inbegrepen excursies
- Alle wegtransfers op basis van privé vervoer, tenzij anders vermeld

Niet inbegrepen:

- Binnenlandse vlucht

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00