info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Siargao Island Tour Private


Duur: 4 dagen / 3 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 220 per persoon


Dag 1: Aankomst Siargao

Bij aankomst op Siargao word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel Siargao Guyam Islandin General Luna brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. De ontspannen sfeer op Siargao maakt het een heerlijk eiland om een paar dagen te verblijven. Daar komt bij dat het eiland ontzettend mooi is. Bedekt met een deken van palmbomen, witte stranden, rijstvelden, de Taktak Falls en verscholen lagunes. Siargao heeft het allemaal. Overnachting bij Romantic Beach Villas. Inclusief ontbijt.

Dag 2: Daku Island, Guyam Island en Naked Island

Vandaag stap je aan boord van een banka boot om te gaan island hoppen. Nabij Siargao liggen de bounty eilanden Daku Island, Guyam Island, Naked Island. De eilanden zijn omgeven door een azuurblauwe zee. Het is hier mooi om te snorkelen of je kunt relaxen aan het strand. Overnachting bij Romantic Beach Villas. Inclusief ontbijt.

Dag 3: Siargao

Deze dag is vrij ter besteding. Je kunt relaxen aan het strand of meer van Siargao gaan ontdekken. Per scooter kun je in een dag het eiland rondrijden. Onderweg kun je een stop maken bij de ‘rockpools’ van Magpupungko, het mooie strand van Pacifico en Taktak Falls bij Santa Monica. Of bedwing de golven van Cloud 9, waar Siargao zo beroemd om is. Overnachting bij Romantic Beach Villas. Inclusief ontbijt.

Dag 4: Vertrek Siargao

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar je volgende bestemming. 

Wil je langer op Siargao verblijven? Wij kunnen het reisschema voor je verlengen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Inbegrepen:

- Luchthaventransfers
- Drie nachten bij Romantic Beach Villas met ontbijt
- Siargao Island Hopping Tour

Niet inbegrepen:

- Binnenlandse vlucht

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00