info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Bicol Adventure Tour Private


Duur: 4 dagen / 3 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 587 per persoon


Dag 1: Vertrek Manilla en aankomst Legazpi

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebrachtDonsol Walvishaai voor de vliegreis naar Legazpi. Bij aankomst word je opgewacht door een chauffeur die je naar het resort in Donsol brengt. De rest van de dag is vrij ter besteding. Overnachting in het Elysia Beach Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 2: Donsol, zwemmen met walvishaaien

Een ontmoeting met de reusachtige walvishaaien voor de kust van Donsol is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Na een pick-up bij het resort word je naar de haven gebracht. Hier stap je aan boord van een banka boot, waarna het avontuur kan beginnen. Zodra de schipper roept dat hij walvishaaien heeft gespot is het tijd om in het water te springen. En dan opeens is het moment daar, uit het niet verschijnt een reusachtige walvishaai. Het dragen van flippers is vereist om dit prachtige zoogdier bij te kunnen houden. De walvishaaien verblijven hier van december tot en met april (soms tot juni). Na de lunch word je teruggebracht naar het resort. Overnachting in het Elysia Beach Resort. Inclusief ontbijt.

Dag 3: Legazpi, Mayon Vulkaan

Een ander hoogtepunt van de Bicol regio is de perfect gevormde Mayon vulkaan. Na het ontbijt volgt een transfer naar Mayon Skyline, genesteld op de helling van de vulkaan op een hoogte van 823 meter. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over Tabaco City en de baai. Andere hoogtepunten tijdens deze tour zijn de Penaranda haven, een van de modernste in het land, de Cagsawa Ruïnes, een grote en weelderige kerk tijdens de Spaans koloniale tijd maar begraven tijdens na een heftige uitbarsting van de vulkaan in 1814, de Daraga Church (ook bekend als Dame van de poort) uit 1773 en tot slot de ambachtelijke fabrieken met papierproducten gemaakt van abaca. Na afloop van de tour wordt de lunch geserveerd. Overnachting in Casa Simeon. Inclusief ontbijt.

Wil je nog meer avontuur? Stap dan op een quadbike voor een tocht naar de helling van Mayon Volcano. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Dag 4: Vertrek Legazpi en aankomst Manilla

Vandaag word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar Manilla. Bij aankomst in Manilla word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel.

Inbegrepen: 

- Retourvlucht Manilla – Legazpi – Manilla
- Luchthaventransfers in Manilla
- Luchthaventransfers in Legazpi
- Alle wegtransfers op basis van privé vervoer met airco, tenzij anders vermeld
- Zwemmen met Walvishaaien Tour met lunch
- Mayon Vulkaan Tour met lunch
- Twee nachten in het Elysia Beach Resort inclusief ontbijt
- Één nacht in Casa Simeon inclusief ontbijt
- Engels sprekende gids

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00