info@expedition-philippines.com | +63 (0)9064591737

 • 1
 • 2

Ifugao Rijstterrassen Private Tour


Duur: 4 dagen / 3 nachten
Aantal personen: 2
Prijs: vanaf € 811 per persoon


Dag 1: Banaue

Vanuit Manilla gaat de reis naar het noorden. Je passeert kleine dorpen, rijstvelden en Batad Rijstterrassen doorkruist het Cordillera gebergte. Na een lange reis via Dalton Pass en Bagabag, is Banaue je eindbestemming. Banaue ligt in de provincie Ifugao en is wereldberoemd vanwege de prachtige rijstterrassen die op de Werelderfgoedlijst staan. Overnachting in het Banaue Hotel. Inclusief ontbijt.

Dag 2: Bangaan en Batad

Deze ochtend stap je aan boord van een lokale jeepney die je naar het startpunt brengt voor de trekking naar Bangaan. Een wandeling over een smal bergpad met panoramisch uitzicht over de bergen brengt je naar de rijstterrassen van Bangaan. Maak kennis met de bewoners die graag de lokale gebruiken met je delen. Vervolgens rijdt de jeepney verder naar Batad. De rijstterrassen van Batad worden vaak vergeleken met een amfitheater en zijn één van de meeste bekende in de Ifugao regio. Bezoek het dorp en maak ook hier kennis met de lokale bewoners. De klim naar boven wordt beloond met een adembenemend uitzicht over de rijstterrassen. Een beeld dat je altijd bij zal blijven. Overnachting in het Banaue Hotel. Inclusief ontbijt.

Dag 3: Sagada en Bontoc

Vandaag vertrek je al vroeg in de ochtend naar Sagada. Afhankelijk van de weersomstandigheden, bezoek je de oude grafgrotten waar de gemummificeerde overblijfselen van de lokale voorouders te vinden zijn. Ook maak je een stop bij de hanging coffins. Een traditionele manier van ‘begraven’ waarbij de doodskist wordt opgehangen aan een rotswand. Na de lunch reis je verder naar het Bontoc-museum, opgericht door een Belgische zuster, met een gevarieerde collectie authentieke voorwerpen en foto's van de stammen. Terug bij Banaue Hotel wordt een voorstelling gegeven door lokale bewoners van Ifugao. Door middel van dans en muziek brengen zij hun gebruiken en tradities tot uitbeelding, waarvan sommigen nog steeds in praktijk worden gebracht. (Of de voorstelling doorgaat is afhankelijk van het aantal hotelgasten). Overnachting in het Banaue Hotel. Inclusief ontbijt en lunch.

Dag 4: Manilla

Vandaag reis je terug naar Manilla en word je bij het hotel afgezet.

Inbegrepen:

- Alle wegtransfers op basis van privé vervoer met airco, tenzij anders vermeld
- Viewpoint Bangaan en Batad Village Tour met lokale jeepney
- Bontoc en Sagada Tour met lunch
- Drie nachten in het Banaue Hotel inclusief ontbijt
- Tribal show in Banaue Hotel (afhankelijk van het aantal hotelgasten)
- Engels sprekende gids

 • 9/10

  We hebben een fantastische reis gemaakt

  Hallo Jasper en Michelle, We zijn nu weer bijna een week thuis in het gure Nederland. Het is wel weer even wennen. We hebben een fantastische trip gemaakt! Alles was super geregeld. We hebben genoten van alle mooie plekken en mensen die we tegen zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor onze mooie vakantie. Martijn en Simone

 • 10/10

  Een goed georganiseerd avontuur!

  Een fantastisch goed georganiseerd avontuur! Bedankt! Pauline en Gerald

 • 9/10

  Prachtig land met bijzondere mensen

  Een geweldige vakantie in een prachtig land met bijzondere mensen en een fantastische natuur. Monique en Nico


 • client
 • client
 • client
 • client
  ...

Contact

 Mindanao, Filipijnen
 142 Corrales Ave, Cagayan de Oro
+63(0)9064591737
+31(0)626633474
info@expedition-philippines.com
Ma-Vr: 10.00 - 17.00